Toimitusehdot

JukuPark Kalajoki kausikortti 2023 kampanjan toimitusehdot

Kausikorttikampanjaan osallistuvat hyväksyvät JukuPark Kalajoki kausikorttikampanjan (myöhemmin kampanja) ehdot, jotka ovat lueteltu alla. Sopimuksen osapuolina toimivat JukuPark Kalajoki (myöhemmin JukuPark) sekä kausikortin tilaaja (myöhemmin asiakas).

Kampanjassa myyän henkilökohtaisia kausikortteja Kalajoen JukuParkiin kesäkaudelle 2023. Yhden kausikortin hinta kampanjassa on 59,00 €.

Kampanja toteutetaan haastekampanjana, jolloin sen toteutuminen edellyttää ennalta sovitun määrän sitovia kausikorttivarauksia.

Kampanjan tavoitteellinen ilmoittautumisäon 200 ilmoittautumista. Huomioithan varausta tehdessäsi, että alle 4-vuotiaat lapset pääsevät puistoon veloituksessa maksavan vanhemman seurassa.

Asiakkaan ilmoittautuessa JukuPark Kalajoki kausikorttikampanjaan sitoutuu hän noudattamaan alla olevia toimitusehtoja.

Kampanjan ehdot:

1. Kampanjan tavoitteet
Kampanjan tavoitteena on saada 200 kausikorttivarausta 15.6.2023 mennessä kampanjan toteutumiseksi. JukuParkilla on kuitenkin oikeus hyksyä ja toteuttaa kampanja, vaikka tavoitelukua 200 ei saavutettaisikaan. JukuParkilla on oikeus halutessaan rajata kausikorttivarausten maksiähaluamaansa varausmäärään.

2. Kampanjaan ilmoittautuminen
Asiakkaan tulee ilmoittautua kampanjaan kampanja-aikana JukuPark Kalajokiverkkosivuston erillisellä ilmoittautumissivulla ollakseen oikeutettu kampanjahintaiseen kausikorttiin. Ilmoittautuessaan asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan toimitusehtoja.

3. Kampanja-aika
Kampanja alkaa, kun kausikortti on varattavissa JukuParkin nettisivulla. Kampanjaan ilmoittautuminen päättyy 15.6.2023. JukuParkilla on oikeus muuttaa kampanja-aikaa niin halutessaan.

4. Kampanjan toteutuminen
JukuPark Kalajoki ilmoittaa kampanjan toteutumisesta JukuParkin nettisivuilla sekä sähköpostitse asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.

5. Kausikortin maksaminen
Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen kausikortin hintaan 59,00 € / kpl. Maksulinkki läheteän kampanjan toteutuessa sähköpostitse asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen. Viestissä on maksulinkki JukuParkin verkkokauppaan, jossa kausikortti maksetaan. Kausikortti tulee maksaa eräpäivään mennes(7 vrk). Myöhässä olevasta maksusta peritään korkolain mukainen viivästyskorko. Mikäli asiakas ei suorita maksua maksuhuomautuksen jälkeen, on JukuParkilla oikeus laittaa maksu perinän. Mili kampanja ei toteudu, ei asiakkaalta veloiteta summaa eiasiakas sitoudu ostamaan kausikorttia kauden 2023 normaalihinnalla (99 ).

6. Kun Kausikortti on maksettu
Mobiilikausikortti lähetetään asiakkaalle sähköpostilla. Kausikortti on sähköinen ja toimii suoraan puhelimen näytöltä mobiilikorttina. Voit myös lähettää kausikortin itsellesi, mili ostat kausikortin esim. lapsellesi, jolla ei ole omaa puhelinta. Kausikortti esitetään JukuParkin lipunmyynnissä sisään tullessa.

7. Hyväksytyt maksuvälineet
Kausikorttikampanjassa hyksyttyinä maksuvälineinä ovat JukuParkin verkkokaupassa käytettävät Paytrailin maksupainikkeet. 

9. Voimassaolo ja muut huomiot
Kausikortti on voimassa kesäkauden 2023 siitä alkaen, kun kausikortti on kokonaan maksettu. JukuParkin kausikortti oikeuttaa siänpääsyyn Kalajoen JukuParkiin aukioloaikojen aikana. JukuParkilla on oikeus muuttaa aukioloaikaa huonon sään, laitteiden teknisen vian tai muun syyn vuoksi, kuten THL:n ja Aluehallintoviraston ohjeistusten takia. Mahdollisista poikkeavista aukioloajoista ilmoitetaan JukuParkin nettisivulla.

10. Ehdot
Kausikortti on henkilökohtainen mobiilikausikortti ja sen väärinkäyttö aiheuttaa kyseisen kortin sulkemisen. Käyttämättä jääneet kausikortit eivät oikeuta maksun palautukseen. Tätä kampanjaetua ei voi yhdistää muihin alennuksiin

JukuPark Kalajoki
Jukupolku 3-5
85100 Kalajoki
kalajoki@jukupark.fi