Usein kysyttyä

JUKUPARK KAUSIKORTTIHAASTE

KYSYTYIMMÄT KYSYMYKSET

1. Miten osallistun JukuPark Turku kausikortti-kampanjaan?

– Osallistuaksesi JukuPark Turku kausikortti-kampanjaan tulee sinun ilmoittautua mukaan kampanjaan JukuParkin verkkosivuilla. Ilmoittautumisohjeet ja -linkin löydät kausikorttikampanjan nettisivulta osoitteesta https://kausikorttihaaste.jukupark.fi

2. Onko Kausikortti-kampanjaan ilmoittautuminen sitova?

– Ilmoittautuminen on sitova.

3. Mistä tiedän, että ilmoittautumiseni Kausikortti-kampanjaan on onnistunut

– Ilmoittautumisesta lähetetään vahvistusviesti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et saanut vahvistusviestiä ilmoittautumisen jälkeen, tarkista roskapostikansio. Mikäli viesti ei löydy sähköposteista, ole yhteydessä meihin sähköpostitse kausikortti@jukupark.fi, niin tarkistamme varauksesi.

4. Veloitetaanko JukuPark Turku -kampanjan kausikortin hinta heti ilmoittautumisen yhteydessä.

-Ei, kausikortti maksetaan vain siinä tapauksessa mikäli JukuPark Turku kausikorttikampanja toteutuu.

5. JukuPark Turku kausikortti-kampanjan toteutuessa, kuinka maksan kausikorttini?

– Maksusta lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen maksulinkki JukuParkin verkkokauppaan. Kausikortti tulee maksaa eräpäivään mennessä. Mikäli haluat maksaa oman henkilökohtaisen Kausikorttisi liikunta- tai kulttuuriseteleillä, Smartum Pay, Edenredin Virikeseteleillä tai maksukortilla, Tyky-kuntoseteleillä, ePassilla tai Eazybreak-sovelluksella, olethan yhteydessä etukäteen sähköpostilla: kausikortti@jukupark.fi. Maksu tulee suorittaa JukuPark Turun lipunmyynnissä puiston aukioloaikoina, jonka jälkeen saat mobiilikausikortin puhelimeesi. Huom! Liikuntaedulla maksaessasi voit maksaa ainoastaan oman henkilökohtaisen kausikortin.

6. Veloitetaanko summa minulta, vaikka kampanja ei toteutuisikaan?

– Ei. Maksu veloitetaan ainoastaan siinä tapauksessa, mikäli kampanja toteutuu.

7. Tuleeko minun ostaa kausikortti normaalihintaan 99 mikäli kampanja ei toteudu?

– Ei. Ilmoittautumalla JukuPark Turku kausikorttikampanjaan et sitoudu ostamaan kausikorttia normaalihinnalla 99 €

8. Kuinka kauan Kausikortti-kampanjan kausikortti on voimassa?

– Kampanjan toteutuessa kausikortin saa lunastettua, kun kampanjan osallistujamäärä on yli 500. Kausikortti on voimassa koko kesäkauden 2024 aukioloaikojen mukaisesti. Kausikortti on voimassa, kun se on täysin maksettu ja käyttäjä on toimittanut kuvansa JukuParkin asiakastietokantaan ohjeiden mukaisesti.

Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn Turun JukuParkiin. JukuParkilla on oikeus aukioloaikojen muutoksiin säätilanteen, teknisen vian tai muun syyn perusteella, kuten THL:n ja Aluehallintoviraston ohjeistuksen takia. Mahdolliset aukiolomuutokset ilmoitetaan nettisivuilla.

9. Onko Kausikortti-kampanjan kausikortti henkilökohtainen?

– On, kausikortit ovat henkilökohtaisia. Otamme kaikki väärinkäytökset vakavasti ja esimerkiksi sairastuminen ei ole peruste kortin lainaamiselle. Kausikortin väärinkäytös voi johtaa kausikortin väliaikaiseen jäädyttämiseen tai sulkemiseen.

– Kortin lunastuksen jälkeen olethan tarkkana, että kortti aktivoidaan kortinhaltijan tiedoilla.

10. Mistä tiedän, että kampanja toteutuu?

– Kampanjan toteutumisesta ilmoitetaan kampanjan nettisivuilla, lähetämme myös sähköpostin kampanjaan ilmoittautuneille henkilöille.

11. Mistä saan kausikortin kampanjan toteutuessa?

-Kausikortti toimitetaan sinulle sähköpostitse. Kausikortti on sähköinen mobiilikausikortti ja toimii suoraan puhelimen näytöltä. Voit myös lähettää kausikortin itsellesi mikäli ostat kausikortin esim. lapsellesi, jolla ei ole omaa puhelinta.

12. Mitä jos kampanja ei yllä tavoitemäärään?

– Kampanja ei toteudu ja maksua ei peritä, jos varattujen kausikorttien kappalemäärä ei yllä tavoitteeseen (500 kappaletta). JukuParkilla on kuitenkin oikeus hyväksyä ja toteuttaa kampanja myös pienemmällä kausikorttien varausmäärällä. Kampanja hyväksymisestä ilmoitetaan kampanjan nettisivuilla, lähetämme myös sähköpostin kampanjaan ilmoittautuneille henkilöille.

– JukuParkilla on oikeus halutessaan rajata kausikorttivarausten maksimimäärä haluamaansa varausmäärään.

13. Olen jo ostanut kalliimman henkilökohtaisen ennakkohintaisen kausikortin JukuParkiin, voinko kuitenkin osallistua Kausikortti -kampanjaan?

– Voit osallistua Kausikortti- kampanjaan: Ilmoittaudu normaalisti mukaan kampanjaan Jukuparkin verkkokaupassa. Mikäli kampanja toteutuu, maksat Kausikortin hinnan 59,00 € ja JukuPark hyvittää sinulle aiemmin ostamasi henkilökohtaisen aiemmin ostetun hintaisen kausikortin hinnan kokonaisuudessaan.

14. Minkä ikäinen tarvitsee JukuPark kausikortin ?

– 4 vuotias. Alle 4-vuotiaat lapset pääsevät vanhemman seurassa vesipuistoon ilmaiseksi.

15. Sain maksettuani vain yhden linkin vaikka tilasin useamman kausikortin?

– Maksun jälkeen kausikortit saapuvat sähköpostiin yksittäisinä viesteinä. Etenkin Gmail-sähköpostissa saman lähettäjän identtiset viestit piiloutuvat samaan viestiketjuun, joten tarkistathan löytyykö loput viestit samasta viestiketjusta kuin ensimmäinen viesti.