(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TR2QZ3M');

Matkan suunnittelu

Lue lisää Kalajoen JukuParkista ja suunnittele kesän paras päivä!

Aukioloajat

JukuPark Kalajoki on avoinna kesällä!

Katso kesän tarkat aukioloajat ja päivät JukuPark Kalajoen etusivulta. Puisto on avoinna kesäkuusta elokuuhun. Katso linkistä lisäinfoa aukiolosta ja toimintatavoista

Saapuminen

Miten JukuParkiin pääsee?

JukuPark Kalajoki sijaitsee Hiekkasärkkien matkailualueella. Puiston vieressä on reilusti ilmaista pysäköintitilaa. Tsekkaa linkistä ajo-ohjeet ja sijainti Google Mapsissa.

Ruokailu

Kesän paras ja makein päivä!

Pitää syödä, että jaksaa huvitella! JukuParkin terassiravintoloista löydät herkulliset pienet purtavat sekä suuremmat syömiset. Katso linkistä puiston tarjoilut.

Jukutietoa:

Kalajoen JukuParkissa on 16 vesiliukumäkeä sekä suuri vesileikkimaailma! Tsekkaa linkistä muut hauskat huvitukset.

Palvelut

Puistoalueen lisäpalvelut!

Alueella on 500 aurinkotuolia vapaasti käytettävissä. JukuParkin edustalla on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Tsekkaa linkistä lisäinfoa palveluista.

Kumppanit

Yhdistä reissuun yöpyminen!

Kesälomareissu yhdessä perheen kanssa? Yhdistä yöpyminen ja nauti Hiekkäsärkkien monipuolisista palveluista. Katso linkistä kumppaniemme tarjonta.

Puistokartta

Mitä JukuParkista löytyy!

Uimista, liukumista, tekemistä, ja herkkuja – niistä on kesäpäivä tehty. JukuPark tarjoaa hauskaa tekemistä kaikenikäisille! Katso linkistä tiedot ja puistokartta.

Tutustu!

Puistomme huvituksiin ja elämykseen galleriamme kautta!

Valitse puisto: