(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TR2QZ3M');

Matkan suunnittelu

Lue lisää Turun JukuParkista ja suunnittele kesän paras päivä!

Aukioloajat

JukuPark Turku on avoinna kesällä!

Katso kesän tarkat aukioloajat ja päivät JukuPark Turun etusivulta. Puisto on avoinna kesäkuusta elokuuhun. Katso linkistä lisäinfoa aukiolosta ja toimintatavoista.

Saapuminen

Miten JukuParkiin pääsee?

JukuPark Turku sijaitsee noin 3 km keskustasta. Puiston vieressä on reilusti ilmaista pysäköintitilaa. Tsekkaa linkistä ajo-ohjeet ja sijainti Google Mapsissa.

Ruokailu

Kesän paras ja makein päivä!

Pitää syödä, että jaksaa huvitella! JukuParkin terassiravintoloista löydät herkulliset pienet purtavat sekä suuremmat syömiset. Katso linkistä puiston tarjoilut.

Jukutietoa:

Turun JukuParkissa on 16 vesiliukumäkeä ja Suomen suurin vesileikkimaailma! Tsekkaa linkistä muut hauskat huvitukset.

Palvelut

Puistoalueen lisäpalvelut!

Alueella on 1000 aurinkotuolia vapaasti käytettävissä. JukuParkin edustalla on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Tsekkaa linkistä lisäinfoa palveluista.

Kumppanit

Yhdistä reissuun yöpyminen tai risteily!

Kesälomareissu yhdessä perheen kanssa? Yhdistä yöpyminen tai laivaristeily ja nauti kesäisestä Turusta. Tsekkaa linkistä kumppaniemme tarjonta.

Puistokartta

Mitä JukuParkista löytyy!

Uimista, liukumista, tekemistä, ja herkkuja – niistä on kesäpäivä tehty. JukuPark tarjoaa hauskaa tekemistä kaikenikäisille! Katso linkistä tiedot ja puistokartta!

Tutustu!

Puistomme huvituksiin ja elämykseen galleriamme kautta!

Valitse puisto: