Liput & hinnat

Lue lisää SeikkailuGolfin lipuista, hinnoista, maksutavoista sekä nettikaupasta.

Lippuinfo

Millainen on sinun SeikkailuGolf-päiväsi?

Voit valita joko 9 tai 18 SeikkailuGolf-rataa. Yhdistä päivään Kompassin TexMex-buffet tai huvittelu JukuParkissa edullisemmilla yhteislipuilla. Katso linkistä hinnat.

Nettiliput

Osta liput netistä ennakkoon!

Tilaa liput kätevästi netistä. Tilauksesi toimitetaan sähköpostilla ja liput voit käyttää haluamanasi kesäpäivänä. Voit myös tulostaa lipun lahjaksi. Katso nettikaupan ohjeet linkistä!

Ryhmät

Elämyksellinen kesäpäivä ryhmällesi!

SeikkailuGolf on loistava kohde ryhmille, huvittele helposti ja vaivattomasti isommallakin porukalla. Katso linkistä tarkemmat tiedot, varausohjeet ja ryhmähinnat.

Tiesitkö:

SeikkailuGolfin yhteydessä Ravintola Kompassi tarjoilee monipuolisen TexMex-bufeen ja illtaisin nälän taltuttaa muut herkulliset pienet purtavat.

Yritysryhmät

Järjestä kesäpäivä henkilöstölle!

Kutsu kumppanisi viettämään hauska kesäpäivä tai palkitse henkilöstö perheineen SeikkailuGolf elämyksellä. Tutustu vaihtoehtoihin ja katso linkistä tarkemmat tiedot.

Lahjaliput

Loistava lahjaidea ystävälle tai läheiselle!

Tilaa SeikkailuGolfin liput lahjaksi nettikaupasta. Tilauksesi toimitetaan sähköpostilla ja e-lipun voi tulostaa tai lähettää eteenpäin lahjansaajalle digitaalisena.

Synttärit

Varaa synttärit!

SeikkailuGolfia, herkkuja ja hauskanpitoa – niistä on hyvät synttärit tehty. Katso linkistä tarkemmat tiedot ja varaa vieraille sekä synttärisankarille ikimuistoiset synttärit!

Tutustu!

SeikkailuGolfin elämykseen ja katso lisää kuvia galleriamme kautta!

Valitse puisto: